132 apartamente cochete, în două turnuri, (P+10 si P+4) complet mobilate de MOBEXPERT într-o oază de aproape 5000 mp teren unde majoritatea au vedere la mare.

Apreciată ca fiind o adevarată gradină a litoralului, stațiunea Neptun se bucură de o ambianță deosebită datorită padurii Comorova și a celor două lacuri cu apă dulce (Neptun I și Neptun II). Datorită padurii ce o înconjoară, stațiunea beneficiază de un microclimat aparte; în zilele toride de vară se simte răcoarea întreținută de vegetația bogată, pentru ca în lunile reci de iarnă padurea să constituie o stavilă eficientă în calea vânturilor dobrogene.

Am gândit proiectul astfel încat mentenanța să fie cât mai redusă, sistemele de acces și supraveghere să fie accesate de oriunde de proprietari și parcare pentru fiecare apartament.

0
Apartamente
0
Metri pătrați
0
Locuri de parcare

În vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei de COVID-19 punem la dispoziția clienților noștri, încălțăminte de unică folosință, mască de unică folosință și dispenser cu dezinfectant pentru mâini.
Apartamentele de prezentare sunt igienizate zilnic.