Proiect

Harta

 

Oxygen Sinaia Private Residence are o arhitectura deosebita, specifica zonei de munte imbinand elementele Naturale, piatrasi lemn, intr un mod armonios.


Proiectul in stil "chalet" in suprafata de aproximativ 7500 mp ofera spre vanzare sau inchiriere 37 apartamente (garsoniere, 2 camere, 3 camere si duplexuri 4 camere). Majoritatea apartamentelor au vedere mixta, astfel cei mai multi locatari beneficiaza de panorama deosebita catre Bucegi, dar si linistea si fosnetul padurii din spatele imobilului.

 

Terenul in suprafata de 4000mp a fost ocupat de constructie pe o suprafata de doar 900 mp si a permis proiectantului sa ofere viitorilor locatari doua gradini, una foarte mare in fata deasupra garajelor si o gradina cu 3 foisoare- zona de relaxare, barbeque, in spatele imobilului langa padure, o zona discreta si intima.

 

Un foisor de mici dimensiuni in acelasi stil arhitectural a fost construit in fata imobilului pentru a permite amplasarea sistemelor de supraveghere pentru serviciul de paza oferit 24/24 ore.

 

Un mic curs de apa in partea dreapta a imobilului completeaza tabloul perfect si complet pentru un proiect "la munte", susurul apei ofera viitorilor locatari acea atmosfera "Zen" pe care majoritatea o doresc intr-o evadare din cotidianul unui oras aglomerat.

 

Cele 3 corpuri de cladiresunt dotate fiecare cu centrala proprie de ultima generatie, Buderus, lift hidraulic, usi si interior din inox satinat.

 

Zonele comune sunt placate cu marmura bej oferind o nota calda si un ambient placut. Absolut pe toate palierele se regasesc tablouri cu imagini inedite din Sinaia surprinse de un fotograf profesionist.

 

Alte imagini surprinse din Sinaia cu cele mai reprezentative cladiri se regasesc in fiecare apartament. Zona de living este finisata cu parchet Quick-Step Germania, o lastra de 2 mp de piatra naturala adusa din Brazilia, peretele unde sunt amlpasate LCD si receptorul satelit, din piatra naturala tip calcar fasonata.

 

Din living se iese pe o terasa foarte generoasa placata cu deck de exterior si mobilata cu mobilier de exterior(canapea, 2 fotolii si masa) de unde se poate admira privelistea deosebita spre Muntii Bucegi.

 

In continuarea livingului se afla zona de luat masa si bucataria complet utilata cu masina de spalat vase, plita electrica, cuptor electric masina de spalat rufe si frigider.

 

Dormitoarele sunt generoase si majoritatea au acces la terasele dinspre padurea din spatele imobilului si spre foisoare.

 

Ambele grupuri sanitare au fost dotate cu mobilier de design Italia, obiecte sanitare moderne produse de casa Barchetti.