Finisaje

Locul de luat masa si bucataria

Mesele create din lemn masiv inchis la culoare, scaune din piele si perdele sofisticate si pline de rafinament va invita intr-un cadru in care veti putea gasi relaxarea perfecta doar uitandu-va in jur, in zona de living unde lemnul, piatra si pielea sunt imbinate intr-o perfecta armonie de culori si materiale.


Bucatariile Expert Design complet echipate cu tehnologie de ultima generatie ofera confortul pe care fiecare il doreste, prin imbinarea perfecta a simplicitatii si a bunului gust.

 

Bucataria este integrata cu stil in zona living-ului, reflectand conceptiile conform carora gatitul, buna dispozitie si divertismentul converg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dormitorul

Fiecare dormitor este special creat pentru dumneavostra intr-un mix perfect de lenjerii in nuante de griuri, de lemn inchis la culoare, placat in spatele sau deasupra patului matrimonial si peretii vopsiti simplu intr-un alb pur.

 

Patul matrimonial va va face sa va simtiti cu adevarat... liber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Baia

Baile sunt linistite, cu compartimentari pentru zonele de dus si pentru zona privata. Toate obiectele sanitare au fost atent selectionate de la Barchetti, Italia, iar finisajele (gresia si faianta) sunt importate de la Caesar, Italia.

 

Lumina si culorile alese se gasesc in perfecta armonie cu muntele ce poate fi vazut din dreptul fiecarei ferestre.